Ben Kingsley wordt Ryan Reynolds in Self/less trailer

Geplaatst: door de redactie

Gisteren dook er een mysterieus viral-filmpje op over Phoenix Biogenic en vandaag werd onthuld welke speelfilm bij die marketing hoort. Bekijk de eerste trailer voor Self/less met Ryan Reynolds (The Voices) en Ben Kingsley (Gandhi).

In de sci-fi thriller zien we Kingsley als een rijke, maar zieke man die niet lang meer te leven heeft. Een wetenschapper (Matthew Goode - de creepy oom uit Stoker) biedt hem de kans om zijn bewustzijn te transporteren naar een op het eerste gezicht levenloos lichaam (Reynolds). Kingsley geniet in eerste instantie volop van het herbeleven van zijn jonge jaren, maar dan blijkt het lichaam waar hij inzit een gevaarlijke voorgeschiedenis te hebben.

Self/less, de set-up en ook de spelwijze van de titel doen een klein beetje denken aan Face/Off met Cage en Travolta, werd geregisseerd door Tarsem Singh (The Cell, Snow White, Immortals) die zijn films meestal wel voorziet van indrukwekkende visuals. Hopelijk doet het script van David en Àlex Pastor (Carriers) die mooie plaatjes dit keer ook eer aan. Self/less verschijnt deze zomer in Amerika, maar heeft in Nederland nog geen releasedatum.