Beestenboel in nieuwe Ice Age trailer

Geplaatst:

door de redactie

IceAgeBig.jpg

Na jagers, meltdowns en dinosaurussen krijgt de Ice Age-crew nu te maken met continentale verschuivingen. Na de eerste eerste trailer is er opnieuw een voorproefje te bekijken dat nog meer van de omvang van het nieuwe avontuur laat zien.

In Ice Age Continental Drift is het uiteraard franchise mascotte Scrat die zorgt voor ingrijpende veranderingen op globale schaal door de onophoudelijke jacht naar zijn felbegeerde noot. Uiteindelijk raakt Manny (Ray Romano) daardoor zijn gezinnetje kwijt en moet hij samen met Sid (John Leguizamo) en Diego (Denis Leary) de halve wereld oversteken om weer veilig thuis te komen. Daarbij komen ze ook weer een keur aan nieuwe beesten tegen.

In die nieuwe beesten herkennen we onder andere de familie van Sid, en na Manny is het deze keer Diego die een love intrest krijgt in de vorm van Shira, met de stem van Jennifer Lopez. De grote slechterik is deze keer een mensaap slash piraat die ge-voice-ed wordt door de kleine grote man Peter Dinklage, die onlangs nog een Golden Globe won voor de televisieserie Game of Thrones. De film is vanaf begin volgende maand te zien.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.