Bay wil met Transformers 4 de ruimte in

Geplaatst:

door de redactie

De Transformers doen Armageddon. Michael Bay vertelt tegenover de LA Times dat in ieder geval een gedeelte van de volgende film zich niet op aarde zal afspelen.

“Ja, ik denk dat we de ruimte ingaan”, aldus Bay. “In ieder geval gedeeltelijk, dat voelt als de juiste weg om in te slaan. Ik wil het niet teveel sciencefiction maken, maar wel iets aparts doen.” Bay bevestigde ook nogmaals de compleet nieuwe cast, maar benadrukt dat het geen reboot is: het verhaal (ja, we weten dat we het over een Bay-film hebben) gaat gewoon verder.

Nog opvallender is dat het script waar Ehren Kruger (die de laatste twee delen schreef) mee bezig is voor minder geld geschoten zal worden: 165 miljoen dollar tegen bijna 200 miljoen dollar voor Dark of The Moon. De robots zullen dus niet business class de ruimt invliegen.

Bay bevestigde eerder dat dit echt zijn laatste Transformers zal zijn. Binnenkort komt hij eerst nog met Pain and Gain: een misdaadkomedie die ook voor een relatief laag budget werd geschoten en waarin onze eigen Yolanthe te zien is.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.