Bane en Zod zijn broers in The Long Red Road

Geplaatst:

door de redactie

Tom Hardy (Bane in The Dark Knight Rises) en Michael Shannon (Zod in het aankomende Man of Steel) staan klaar voor een verfilming van het toneelstuk The Long Red Road. Onlangs stond Hardy al met het stuk op de planken in Chicago.

Het toneelstuk werd geschreven door Brett C. Leonard terwijl Philip Seymour Hoffman de voorstelling regisseerde. Daarin speelde Hardy (op de foto te zien als zijn personage) Sammy, een man die afreist naar een Indianenreservaat in South Dakota om zichzelf dood te drinken (Leaving Las Vegas-stijl), maar bezoek krijgt van zijn jonge dochter. Shannon zal in de filmversie zijn broer Bob spelen, een rol die in het toneelstuk was voor Chris McGarry.

De film heeft nog geen regisseur, maar er wordt vermoed dat als Leonard het script compleet heeft hij het ongetwijfeld aan Hoffman aanbiedt, die een tijdje terug zijn regiedebuut maakte met Jack Goes Boating. Tom Hardy staat momenteel op de set van de nieuwe Mad Max, terwijl Shannon binnenkort weer te zien is in de televisieserie Boardwalk Empire.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.