Arrested Development film! Eindelijk!

Geplaatst: door de redactie

Eindelijk. Ein-de-lijk. Een van de meest succesvolle en verreweg meest originele sitcoms uit de US krijgt na jaren nu toch het langverwachte vervolg.

Creatief brein achter de serie Mitchell Hurwitz heeft tijdens een reünie van de cast en crew laten weten dat het er nu dan toch aan zit te komen. Er is in de laatste jaren echter zoveel materiaal bedacht en verzameld, dat de film waarvan fans al sinds het veel te abrupte einde in 2006 hoopte dat-ie er zou komen, veel te beperkt zou zijn om het hele verhaal te kunnen vertellen. Er is daarom voor gekozen om eerst een aanloop te nemen met een seizoen van negen, tien afleveringen om de full feature in te kunnen leiden.

De serie rond de sympathieke Michael Bluth (Jason Bateman), zijn frauderende vader (Jeffrey Tambor) en compleet maar bijzonder prettig gestoorde familie (waaronder Michael Cera, Will Arnett en Portia de Rossi) wordt hopelijk ook in het langverwachte vervolg aan elkaar gepraat door narrator en Hollywood A-klasse Ron Howard. Wij kunnen in ieder geval niet wachten; zie ook de enthousiaste reacties van Jason Bateman, Will Arnett en Mitchell Hurwitz op Twitter.