Arnold Schwarzenegger is back in The Last Stand

Hij is vanaf nu te zien in The Expendables 2, maar die film moet slechts het begin van zijn comeback inluiden. De volgende stap is de actiethriller The Last Stand, die geregisseerd wordt door Kim Jee-Woon. De eerste trailer is gearriveerd.

In The Last Stand zien we Schwarzenegger als Ray Owens, vroeger LAPD maar inmiddels sheriff van een slaperig plaatsje bij de Mexicaanse grens. Hij wordt gedwongen in actie te komen wanneer een grote drugsbaron ontsnapt uit de handen van de FBI en naar Mexico probeert te vluchten. Uiteraard plant deze zijn vluchtroute via het plaatsje waar Schwarzenegger sheriff is…. En dat had ie beter niet kunnen doen want ook al is onze actieveteraan wat ouder geworden, hij lijkt wederom terug in zijn jaren tachtig Raw Deal-modus.

Naast Schwarzenegger zien we onder andere Forest Whitaker, Luis Guzman, Johnny Knoxville, Peter Stormare en Harry Dean Stanton in bijrollen. Kim Jee-Woon regisseerde eerder de keiharde wraakfilm I Saw The Devil. Na The Last Stand heeft Schwarzenegger ook nog nieuwe projecten met Sylvester Stallone (The Tomb) en David Ayer (Ten) in petto. Maar eerst dus deze film, die vanaf januari in de bios te zien is.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.