Amy Poehler en Tina Fey komen thuis in trailer voor Sisters

Geplaatst: door de redactie

Gister ging tijdens de Jimmy Fallon Show de trailer voor Sisters in première. De film herenigt Amy Poehler (Inside Out) en Tina Fey (The Muppets) - de drievoudige Golden Globes-hosts die onder meer jarenlang collega's waren bij SNL.

In Sisters (voorheen bekend als The Nest) spelen de hartsvriendinnen twee volwassen zussen die nog een laatste feest geven in hun ouderlijk huis, voordat het door paps en mams verkocht wordt. De film werd geschreven door Paula Pell (ooit schrijster voor zowel SNL als Fey's sitcom 30 Rock) en geregisseerd door Jason Moore (Pitch Perfect). Jay Roach (Meet the Parents) en John S. Lyons (Austin Powers in Goldmember) produceren. Bijrollen zijn er voor Maya Rudolph, Ike Barinholtz, John Leguizamo, Dianne Wiest, John Cena en James Brolin.

Het duurt nog wel even voordat we de film kunnen gaan zien. Hier in Nederland verschijnt hij op 4 februari 2016 in de bioscoop. Dat is iets later dan in Amerika, want daar gaat hij op 18 december in première. En dat is een datum waar veel studio's voor vrezen, want films die op die dag ingepland staan nemen het namelijk op tegen het gigantische Star Wars: The Force Awakens.