Actiekomedie Hallo Bungalow heeft trailer

Geplaatst: door de redactie

Na de sympathieke familiefilm Jack Bestelt Een Broertje ging regisseuse Anne de Clercq - Filmpjekijken TV interviewde haar - aan de slag met een heel ander type film. Hallo Bungalow gaat namelijk over een stel medewerkers van een oerhollands bungalowpark die zich op het criminele pad begeven. De actiekomedie kreeg vanavond zijn trailer.

In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen (Lies Visschedijk, Eva van der Gucht en Anne-Marie Jung) die hun leven meer dan zat zijn. Ze besluiten de criminele parkmanager (Stefan de Walle) te chanteren om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor een ander leven. Hun baas blijkt een geducht tegenstander: hij schakelt een team low-budget huurmoordenaars in om zijn anonieme chanteerders te vinden. Onze drie heldinnen zullen alles op alles moeten zetten om dit te overleven, terwijl ze tegelijkertijd middenin het hoogseizoen zitten.

Ook Roeland Fernhout, Martijn Fischer, Jennifer Hoffman en Huub Smit zijn te zien in de film die De Clercq samen met Elle van Rijn schreef. Die laatste was ook verantwoordelijk voor de volgende week in de bioscoop verschijnende romkom Ja, Ik Wil!. Op Hallo Bungalow moeten we nog iets langer wachten; de film is vanaf 3 december te zien.