Acteurs in reclames: de Super Bowl editie

Geplaatst: door de redactie

Vanochtend zetten we al vijftien Super Bowl filmcommercials voor je op een rij, maar ook andersoortige bedrijven schakelden acteurs in om hun producten op vaak humoristische wijze onder de aandacht te brengen. Een kleine selectie.

Ze komen niet allemaal van officiële YouTube-kanalen af, dus kijk ze snel...

Bryan Cranston

Bryan Cranston kroop voor een Ensurance-reclame toch nog een laatste keer in de huid van zijn Breaking Bad-personage Walter White, die dit keer "drugs" verhandeld vanuit een apotheek. De acteur was vorig jaar nog te zien in Godzilla en is net klaar met de opnamen van zijn Dalton Trumbo-biopic.

Liam Neeson

Liam Neeson (A Walk Among the Tombstones) werkte mee aan een reclame voor de populaire iOS/Android app Clash of Clans. De Taken-invloeden (onlangs verscheen het derde deel) zijn uiteraard duidelijk merkbaar. Binnenkort is Neeson te zien naast Ed Harris in Run All Night.

Nick Offerman

Parks and Recreation-acteur Nick Offerman mocht Amerika's liefde voor Nascar racing nog eens aanwakkeren. De acteur speelde onlangs in 22 Jump Street en heeft een rolletje in het aankomende Knight of Cups. Op televisie zal hij te zien zijn in het tweede seizoen van de tv-versie van Fargo.

Danny Trejo

Danny Trejo (Machete, From Dusk Till Dawn) is een acteur die geen enkel aanbod afslaat en dus ook niet moeilijk doet om een Snickers-commercial. Het reclamefilmpje is een parodie op The Brady Bunch en ook Steve Buscemi (Reservoir Dogs) voorziet hem op het einde nog snel even van een kleine cameo.

Jeff Bridges

's Nachts heerlijk lekker slapen.... met het nieuwe Sleeping Tapes album van The Dude himself.

Matt Damon

Deze reclame van Nationwide Insurance is eigenlijk vooral van Mindy Kaling (Inside Out), maar Matt Damon is de echt grote naam die op het einde de aandacht mag trekken. En het filmpje werd ook nog eens geschoten door zijn Bourne Identity-regisseur Doug Liman (Edge of Tomorrow).