Achtste Fast & Furious heeft tweede trailer

Geplaatst: door de redactie

Hoewel de Fast & Furious franchise alweer toe is aan z'n achtste deel, lijkt de koek nog lang niet op. Voor Fast & Furious 8, in het buitenland uitgebracht als The Fate of the Furious, werd met F. Gary Gray (The Italian JobStraight Outta Compton) niet alleen een nieuwe regisseur aangesteld, met onder meer Charlize Theron, Scott Eastwood en Hellen Mirren is er ook het nodige verse bloed in de cast. De actiethriller kreeg vandaag een tweede trailer.

Nu Dom (Vin Diesel) en Letty (Michelle Rodriguez) op huwelijksreis zijn, Brian (de in 2013 overleden Paul Walker) en Mia (Jordana Brewster) met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

Fast & Furious 8 is vanaf donderdag 13 april te zien in de Nederlandse bioscopen.