Achter de schermen bij Need for Speed-film

Geplaatst: door de redactie

Sinds het televisiesucces van Breaking Bad krijgt Aaron Paul steeds meer filmrollen aangeboden. Voor kleinere films als Smashed, maar bijvoorbeeld ook de verfilming van een populaire videogame. Bekijk een eerste blik achter de schermen bij Need for Speed.

Paul is misschien niet een naam die je meteen in verband zou brengen met een gameverfilming, maar hij werd bij de Need for Speed-makers voorgedragen door Steven Spielberg, die zelf een groot fan is van Breaking Bad en wiens Dreamworks studio de film produceert. Over de plot is nog weinig bekend, wel weten we dat Paul in de film een custom made Ford Mustang rijdt en voor de camera gezelschap krijgt van Imogen Poots (die ook met hem werkte aan A Long Way Down) en Michael Keaton. De regie wordt gedaan door Scott Waugh (Act of Valor). Het scenario komt van de man achter het voor een Oscar genomineerde script voor Flight.

Bekijk hieronder de behind the scenes die Paul introduceerde op de E3-beurs. Need for Speed moet in 2014 in de bioscoop verschijnen.