Achter de schermen bij Kong: Skull Island

Geplaatst: door de redactie

Op een trailer is het nog even wachten, maar Warner en Legendary debuteerden tijdens de MTV movie-awards een eerste blik achter de schermen bij Kong: Skull Island. De nieuwe King Kong-film verschijnt in het voorjaar van 2017 in de bios.

De volgende incarnatie speelt zich af in de jaren zeventig en laat zien hoe een voormalig SAS-agent gespeeld door Tom Hiddleston (High-Rise) zoekt naar zijn vermiste broer en afreist naar het eiland van de aap. Hiddleston is uiteraard niet alleen, hij krijgt gezelschap van onder meer Samuel L. Jackson (die zich ook met Tarzan dit jaar in de jungle begeeft), Brie Larson (die onlangs een Oscar won voor Room) en Corey Hawkins en Jason Mitchell (bekend als Dr. Dre en Eazy-E in Straight Outta Compton).

Andere bijrollen zijn er voor John Goodman en Shea Wigham. De King Kong-film is afkomstig van de producenten van Godzilla en het is dan ook de bedoeling dat beide monsters in de toekomst nog ooit samen in een film verschijnen. Skull Island is vanaf 9 maart 2017 te zien in de Nederlandse bioscopen.