Acda strikt grote namen voor zijn regiedebuut

Geplaatst: door de redactie

Voor zijn speelfilmregiedebuut heeft Thomas Acda een aantal bekende namen weten te strikken. Sanne Langelaar (Michiel de Ruyter), Nasrdin Dchar (Rabat, Wolf), Gijs Naber (Aanmodderfakker, Homies), Lies Visschedijk (Gooische Vrouwen, Soof) en Tim Haars (New Kids, BROs BEFORE HOs) spelen de belangrijkste rollen in Fake.

De opnames van de Telefilm, die aanvankelijk als titel Mooi had, zijn vorige week al begonnen, maar Acda (Wonderbroeders, All Stars 2: Old Stars, Chez Nous) heeft ervoor gekozen vandaag via distributeur Independent Films naar buiten te brengen wie hij de hoofdrollen heeft gegund in zijn eersteling. "Ik kan 't elke acteur aanraden om een keer te regisseren. Als je ziet hoe hard er gewerkt wordt om jou te laten stralen denk je misschien twee keer na voor je 'M&M's, maar alleen de blauwe' in je contract eist", laat Acda weten in het persbericht.

Fake wordt een romantische misdaadkomedie over een overval op een kunstbeurs en wordt gedraaid in Limburg, Noord-Brabant en Marokko. De film moet volgend jaar verschijnen.