4 minuten Preview The Amazing Spider-Man

Geplaatst: door de redactie

Na de eerdere trailers nu een vier minuten lange preview van de nieuwste reboot van Spider-Man, met Andrew Garfield en Emma Stone als vervanging van Tobey & Kirsten. 

Met The Amazing Spider-Man wordt een nieuw hoofdstuk aan de cyclus toegevoegd. In de film zien we een nieuwe, onbekende kant van Peter Parker, de teruggetrokken schooljongen die als kind door zijn ouders is verlaten en door zijn oom Ben (Sheen) en tante May (Field) is opgevoed. Zoals de meeste tieners probeert Peter uit te zoeken wie hij is en hoe hij is geworden wie hij nu is. Samen met zijn eerste schoolliefde, Gwen Stacy (Stone), worstelt hij met liefde, verbondenheid en geheimen.

Wanneer Peter een mysterieuze koffer ontdekt die van zijn vader was, gaat hij op zoek naar de reden van de verdwijning van zijn ouders. Zo maakt hij kennis met Oscorp en het lab van Dr. Curt Connors (Ifans), de voormalig partner van zijn vader. Terwijl Spider-Man op ramkoers ligt met het alter ego van Connors, The Lizard, komt Peter voor keuzes te staan over het gebruik van zijn krachten, die zijn leven zullen veranderen en zijn toekomst als superheld zullen bepalen...

Vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen.