Volledige aflevering - Matt Damon host Jimmy Kimmel Live

Geplaatst: door de redactie

Yes! Een nieuwe aflevering in de Damon/Kimmel-vete. Zoals de meesten wel zullen weten, woedt er al jaren een 'oorlog' tussen Matt Damon en talkshow host Jimmy Kimmel. Of beter gezegd, een enorm uit de hand gelopen grap - die eerlijk gezegd best grappig blijft.

Laatstgenoemde heeft hem tientallen keren belachelijk gemaakt in zijn show door hem zogenaamd op de gastenlijst te hebben staan, en uiteindelijk toch geen tijd meer over te hebben om 'm op het podium te halen. Dat leverde diverse komische clips op, waarvan we de twee beste hieronder nog eens onder elkaar gezet hebben. In de eerste neemt Damon wraak door een filmpje te maken met Kimmel's toenmalige vriendin, Sarah Silverman. De tweede is de reactie daarop van Kimmel. En er is natuurlijk ook nog de dis in The Greatest Movie Ever Made...

De meest uitgebreide grap tot nu toe echter vond afgelopen donderdag plaats, toen Damon als wraak de complete show van Kimmel overnam en opnieuw een klein legertje sterren inschakelde om mee te werken. We snorden het resultaat op, dat je als laatste filmpje hieronder toegevoegd vindt. Enjoy!

(We kunnen niet wachten op Kimmel's reactie...)